31 Koleksi Kisah Srikandi: Bidadari Syurga Terbitan PTS Islamika Sudah Habis Stok

Buku Bidadari Syurga ini sudahpun kehabisan stok. Hal ini diberitahu oleh staf PTS kepada saya sewaktu saya menempah buku ini. Kepada pembaca karya Nurasyikin Ahmad yang ingin memiliki buku 31 Koleksi Srkandi: Bidadari Syurga boleh mendapatkannya di kedai buku MPH, Popular atau kedai-kedai buku yang menjual buku-buku PTS jika masih ada. Apabila sudah diulangcetak saya akan war warkannya nanti.

Advertisements

2 Komen (+add yours?)

 1. farahmalek
  Mac 07, 2011 @ 00:38:35

  Assalam, sy ingin bertanya,buku ini sesuai untuk bacaan kanak2 dr umur brapa?maksud sy dari susunan ayatnya bole d fahami oleh kanak2 yang berumur brapa? terima kasih

  Balas

  • ummusyifa
   Mac 08, 2011 @ 08:29:00

   Wassalam cikpuan. Untuk pengetahuan cikpuan, buku 31 Koleksi Kisah Srikandi: Bidadari Syurga ini sesuai dibaca oleh semua peringkat tidak kira kanak-kanak atau dewasa. Hal ini adalah kerana bahasa yang digunakan dalam buku ini menggunakan Bahasa Melayu tinggi yang mudah difahami oleh semua peringkat individu. Buku ini sesuai juga buat kanak-kanak yang ingin mengenali dengan lebih dekat srikandi Islam yang belum pernah mereka dengar tentang kisah hidup mereka. Saya percaya sekiranya cikpuan membaca dan membeli buku ini ada input dan ilmu yang akan ditemui melalui buku ini. Semoga cikpuan bergembira membaca semua karya Nurasyikin Ahmad.

   Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: